Demo Site

miercuri, 4 februarie 2009

Vitas - cântaretul rus de mare succes

Vitas este un cântaret rus, compozitor, actor si designer de moda.S-a nascut pe 19 Februarie 1981 in Letonia, iar in Decembrie 2000 a aparut in Rusia cu hit-ul "Opera #2".
Datorita voci sale foarte puternice s-a zvonit ca Vitas este doar un produs al aparatelor si nu o voce reala, fiind acuzat de playback. Pentru a demonta aceste supozitii, in timpul concertelor acesta indeparteaza si apropie microfonul de gurã pentru a crea fluctuatii sonore, astfel vazandu-se ca prestatia sa este live. Dupa ce aceasta supozitie a fost demontatã, presa a speculat faptul ca Vitas ar fi castrat, doar in acest mod reusind performanta vocala pe care o demonstreaza.Sper ca acum nu ne va cere sa-i numaram ouale, asa cum a facut Nastase.
Vitas a sustinut numeroase concerte in China, Japonia, Coreea si nu numai, inregistrand un succes nebanuit.

Artistul rus Vitas va sustine un concert solo in Romania, pe 25 februarie 2009, la ora 20.00, in Bucuresti, la Sala Palatului. Conferinta de presa cu dl.Serghei Pudovkin, dedicata inceputului turneului european, va avea loc pe 24 februarie 2009. Biletele costa intre 200 si 450 lei RON.

Va invit sa urmariti cateva exemple de arta ale artistului Vitas!


Vitas - Opera #2



Vitas - Smile !


Vitas - The star

2 comentarii:

artafengshui spunea...

MAI MARE CADOU SA PRIMIESC DE SFINTELE SARBATORI ..<>NICI CA PUTEAM PRIMII !!!!<>DOAMNE CE VOCE ARE <>MA FACE CHIAR SA CRED IN DUMNEZEU !!!ICITE MULTUMESC AUTORULE DE BLOG !!!!! SARBATORI FERICITE TUTUROR !!!!!!!!.

Stoicescu A. spunea...

Ma bucur ca ti-a placut Vitas si ca este o mare surpriza de sarbatori :P

Paste Fericit !