Demo Site

luni, 31 mai 2010

Alexandra Ungureanu & Crush - Cu tine în rai

Alexandra Ungureanu este o cântăreață născută pe 28 Decembrie 1981 în Onești (jud.Bacău) . Genul abordat de aceasta este pop/house/dance. Artista a luat lecții de canto, chitară și pian încă din copilărie.

În 2003, Ungureanu obţine locul al treilea la selecţia naţională pentru concursul muzical Eurovision cu piesa „Make this love come true” şi a reprezentat România la festivalul Cerbul de Aur.

Alexandra Ungureanu a semnat un contract împreună cu grupul de muzică house/dance Crush, pentru a deveni vocea principală a formaţiei. În această formulă, proiectul a produs două albume de studio: Crush + Alexandra Ungureanu (2005) şi Hello (2007).

Alexandra a mai colaborat cu: Marius Nedelcu, Keo, Tony Poptamaș, Sistem, etc.

Printre cele mai cunoscute melodii, putem enumera: Aprinde Dragostea, Plâng nopțile, Cu tine în rai, Hello, etc.

Alexandra Ungureanu & Crush - Cu tine în rai

luni, 24 mai 2010

Lara Fabian - I guess I loved you

Lara Fabian este poate una dintre cele mai valoroase cântărețe din lume. Aceasta s-a născut în Belgia, tatăl său fiind american, iar mama de origine italiană, din Sicilia.

Lara cântă și vorbește impecabil în limba italiană, franceză, engleză și spaniolă.  De asemeni, aceasta mai cântă și în portugheză, germană și flamandă.

Lara Fabian ( Lara Crokaert) a vândut de-a lungul timpului  peste 18 milioane de albume.

Printre cele mai frumoase interpretări ale artistei se numără pisele: Caruso, Je suis malade, Je t`aime, Adagio (în engleză și italiană), I guess I loved you, Wonderful life, etc.

Lara Fabian - I guess I loved you

luni, 10 mai 2010

Marcel Pavel - Nu te mai am

Despre Marcel Pavel nu este român să nu fi auzit, fiind unul din cei mai cunoscuți cântăreți de muzică ușoară din România. Acesta s-a născut pe 4 decembrie 1959 la Galați. Este căsătorit din anul 1992 cu rusoaică, fostă balerină a Teatrului Balșoi din Moscova

Face parte dintr-o familie cu tradiţii muzicale vechi de mai multe generaţii. Urmează şcoala de muzică la Câmpulung Muscel şi Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Piteşti. Cunoaşte mai multe instrumente muzicale (chitară bas, contrabas, violoncel, pian şibaterie), însă niciunul dintre acestea nu a avut un rol semnificativ în cariera sa. Întinderea vocii sale este de tenor; în privinţa cântatului vocal, Pavel a studiat în particular canto clasic, începând apoi studii academice la Conservatorul din Bucureşti în anul 2006.

În anii 1980 a exersat genul rock (în special subgenul jazz-rock); a cântat pentru scurt timp alături de formaţia Semnal M (1981). În urma numeroaselor turnee în străinătate la finele anilor optzeci, interpretează muzică de dans grecească şi turcească. Participă la primele ediţii ale concursului de frumuseţe Miss Piranda. Se specializează pe muzică uşoară, debutul discografic producându-se prin piesa „Frumoasa mea” (compusă de Ovidiu Komornik) şi albumul cu acelaşi nume, lansate în anul 2000. Lansează încă trei albume de studio (2001, 2004, 2007), plus un album în concert (2001). În anul 2002 a participat alături de cântăreaţa Monica Anghel la concursul muzical Eurovision.

sursă: wikipedia

Printre cele mai cunoscute piese ale acestuia se numără: Frumoasa mea, De dragul tău, Nu fi tristă domnișoară, Ia-mi și sufletul cu tine, All I wanna say, etc.

Cea mai recentă melodie a lui Marcel Pavel se numește „Nu te mai am”, melodie ce vă invit să o ascultați în continuare:

duminică, 9 mai 2010

Pierdavide Carone este un cantautor italian ce a devenit cunoscut în urma participării la concursul „Amici di Maria de Filippi, concurs produs și difuzat în Italia pe Canale 5, clasificându-se pe locul al treilea în competiție. Este născut pe 30 iunie 1988 la Roma, iar pasiunea pentru muzică o are încă de când era foarte mic, acesta studiind în special chitară.

Pe 30 Martie 2010 acesta a scos primul său album ”Una canzone pop” în colaborare cu casa de discuri ”Sony”. Pierdavide a scris a patra carte a concursului „Amici di Maria de Filippi”, numele ei fiind „I sogni fanno rima”

Una din melodiile scrise de Pierdavide Carone este și  ”di notte”, aceasta fiind primită cu foarte mult entuziasm de public. Este o piesă foarte sensibilă, cu o încărcătură emoțională extraordinară.